Naya Prajwalita Using LA Girl Colorpop Simply Nude

SVGSDVG

Naya Prajwalita send testimonial picture with our product :

β€œI’m in love with this super awesome nail polish 😍
Simply Nude – LA Girl Nail Polish from @lagirlindonesia

Udah dicoba sendiri & gak ragu lagi, next time mau dipakein ke client yg makeup sama eufrasianayamakeupartist ❀ biar cantiknya nambah 😍

Soalnya,
Bagus banget 😍
Let me tell you :
Hasilnya shinny, warna nya langsung jadi 😍, terus cepet kering lagi ! Jd gak perlu nungguin lama” , baru oles – berapa detik doang langsung kering ❀ & long lasting . dijamin nggak mudah hilang , luntur or anything else . haha 😘

… dan yang paling penting : cruelty free and not tested on animal !

Thank you, @lagirlindonesia ❀
”

 

VISIT OUR SHOP: WWW.THEBEAUTYLOOKS.COM

TO KEEP UPDATE WITH US LIKE:

WWW.FB.COM/THEBEAUTYLOOKS

Advertisements

Ika With Moodmatcher

dghd.png

Hallo penggemar dangdut! Penonton setia D’Academy 2 pasti udah familiar dong dengan kakak yang satu ini? Selain karena wajahnya yg cantik, juga suaranya yg merdu banget! Eiiitz…Dan ternyata kakak Ika ini suka banget lho pake Lipstick dari MOODmatcher yang super long lasting. Nah, para fansnya kak Ika wajib punya lipstick ini nih biar bisa samaan. So, tunggu apa lagi? Yuuuk segera order Lipsticknya….

Ika testimonial picture with our product :

 

β€œWaaaah lipstik nya keren.. Awet seharian.. Yuk pake lipsik ini.. Biar hubungan sama pacar juga awet.hehehe…
Banyak pilihan warna nya.. Ga repot touch up lagi.. Sekali pale awet seharian.. Follow @moodmatcherindonesia
”

 

VISIT OUR SHOP: WWW.THEBEAUTYLOOKS.COM

TO KEEP UPDATE WITH US LIKE:

WWW.FB.COM/THEBEAUTYLOOKS

Raturegina using LA Girl Colorpop Celebrate

vwsf.png

Raturegina testimonial picture with our product :

β€œThanks a lot @lagirlindonesia … for sending me this nail polish.. 😘😘❀❀❀ I LOVE IT… LET’S GO TO CELEBRATE ….. πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‡πŸŽ†β€

 

VISIT OUR SHOP: WWW.THEBEAUTYLOOKS.COM

TO KEEP UPDATE WITH US LIKE:

WWW.FB.COM/THEBEAUTYLOOKS

Dewi With LA girl color POP nail polish (shade: snapped) & LA girl matte flat finish pigment gloss (shade: dreamy)

FEWF.png

Dewi testimonial picture with our product :

β€œJust got package from @lagirlindonesia 😍😍😍 and i opened it! then i try it 😍 theeen.. I love it soooo much 😍 πŸ‘‰LA girl color POP nail polish (shade: snapped) this is just the right red nail color that i’ve been looking for! 😍 so shiny,, very quick dry & so many lovely color option 😍 πŸ‘‰ LA girl matte flat finish pigment gloss (shade: dreamy) it’s just lovelyyy to wear it everyday πŸ˜πŸ’‹ , no cracked ,so matte, so waterproof, so many beautiful color option πŸ‘„ i love it so much πŸ’‹
Thank youuuu for the package @lagirlindonesia πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
”

 

VISIT OUR SHOP: WWW.THEBEAUTYLOOKS.COM

TO KEEP UPDATE WITH US LIKE:

WWW.FB.COM/THEBEAUTYLOOKS

Rputri using LA Girl Colorpop Snapped

bdf.png

Rputri send testimonial picture with our product :

β€œapa si yang ngag buat klien apalagi kalo klirn merasa puas dgn pelayanan kita .. syuka bgt dech produck2 dr @lagirlindonesia selain aku pake shadingnya warna kuteknya juga kluar bgt 😘 red is beautiful thx @lagirlindonesia uda recom kutek yg perfect jadi si klien ga usah nyalon dulu uda sama hasilnya glowing2 elegant πŸ˜πŸ˜β€

 

VISIT OUR SHOP: WWW.THEBEAUTYLOOKS.COM

TO KEEP UPDATE WITH US LIKE:

WWW.FB.COM/THEBEAUTYLOOKS

Ratihsiubelan using LA Girl Colorpop Birthday Cake

btrbt.png

Ratihsiubelan send testimonial picture with our product :

β€œFor the Easter Glam Look don’t forget to apply your nail using Color POP Birthday Cake from L.A girl.
The color is so amazing and super fun and it’s super fast dry. Me like it 😍😍
Thank you @lagirlindonesia for sending me this amazing nail polish
”

 

VISIT OUR SHOP: WWW.THEBEAUTYLOOKS.COM

TO KEEP UPDATE WITH US LIKE:

WWW.FB.COM/THEBEAUTYLOOKS