Bob With La Girl Colorpop shade “storm”,

cfwef.png

BOB send testimonial picture with our product :

β€œ-As wise man said “After storm comes a rainbow”- this is @lagirlindonesia nail polish in shade “storm”,
Such a pretty Grey shade! easy to apply, dry quickly, and easy to remove too.
I used to think this shade is suitable for the “Baper” mood but not too “Baper” (not as “baper” as black though), But when I combined it with pink dress and gold jewelry, Wow! It really Pops out!
Thank you @lagirlindonrsia for kindly sent me this pretty nail polish!😘😘😘 .
.
.
”

 

VISIT OUR SHOP: WWW.THEBEAUTYLOOKS.COM

TO KEEP UPDATE WITH US LIKE:

WWW.FB.COM/THEBEAUTYLOOKS

Rere In pic using MOODmatcher Pink!

fgbb.png

Rere send testimonial picture with our product :

Katanya sih nih lipstik bisa tahan 12 jam,
Awalnya aku ga percaya.. Eh ternyata beneran, ga luntur loh walo abis makan, minum, renang dll..
Tmnku blg sih dipake ciuman jg msh nempel di bibir πŸ˜‚
Sayangnya aku blm nyoba , maklumlah #jones .. Pgn ciuman jg ga ada musuhnya πŸ˜‚
Wkwkwk.
.
.
Yuk buat km cewe2 yg pgn punya lipstik keren, semacem lip mate yg hasilnya macem tatto bibir.. Yg ga luntur n tahan lama,
Follow n order ya
πŸ‘‰ @moodmatcherindonesia 😘
”

 

VISIT OUR SHOP: WWW.THEBEAUTYLOOKS.COM

TO KEEP UPDATE WITH US LIKE:

WWW.FB.COM/THEBEAUTYLOOKS

Putrivia In pic using MOODmatcher Purple

htr.png

Putrivia send testimonial picture with our product :

β€œYeayy, Finally! My own moodmatcher lipstick. Literally tahan 12 jam di bibirmu.
Smudge – Proof, Fade – Proof, Kiss – Proof.
Shop now on @moodmatcherindonesia
Love it! Thank u @moodmatcherindonesia πŸ˜™
”

 

VISIT OUR SHOP: WWW.THEBEAUTYLOOKS.COM

TO KEEP UPDATE WITH US LIKE:

WWW.FB.COM/THEBEAUTYLOOKS

Uieeyy In pic using LA Girl Glazed Peony

][;o.png

Uieeyy send testimonial picture with our product :

β€œMakeup prewedding by Me ❀
Thanks say πŸ’‹
Thanks so much @lagirlindonesia Lip paint Glazed Peony nya πŸ’‹
Ini ada sensasi Mint nya loh dibibir jadi dingin gitu 😍 baru nyobain lipstick yg hasil akhirnya glossy dan ini cukup bagus, pilihan warna ini aku suka banget, next mau cobain warna lainnya πŸ’•πŸ’•
”

 

VISIT OUR SHOP: WWW.THEBEAUTYLOOKS.COM

TO KEEP UPDATE WITH US LIKE:

WWW.FB.COM/THEBEAUTYLOOKS

Elisahan In pic using LA Girl Glazed Elude

dfvs.png

Elisa Han send testimonial picture with our product :

β€œprewedding david ❀️ nela today..
Brushed by πŸ‘‰πŸ‘‰@elisahanmua @elisahanmua for @afryllianelaa using LA Girl Glazed Lip Paint ‘Elude dgn tekstur LA Girl ini Liquid/cair, dibibir terasa dingin dan Glossy,Thanks @lagirlindonesia .
”

 

VISIT OUR SHOP: WWW.THEBEAUTYLOOKS.COM

TO KEEP UPDATE WITH US LIKE:

WWW.FB.COM/THEBEAUTYLOOKS

Zacahya In pic using LA Girl Colorpop Dragon Fruit

gerg.png

Zacahya send testimonial picture with our product :

β€œBaru aja nyobain LA Girl Color POP in shade Dragon Fruit πŸ’•πŸ’•πŸ’•
Guuurrl.. you have to try this!
It dries so quickly and the color is so pigmented in just one swipe!
Thank you @lagirlindonesia for creating this cutie.. .
”

 

VISIT OUR SHOP: WWW.THEBEAUTYLOOKS.COM

TO KEEP UPDATE WITH US LIKE:

WWW.FB.COM/THEBEAUTYLOOKS

Rinamela With LA Girl Glazed Elude

hrth

Rinamela send testimonial picture with our product :

β€œHii.. Karena skrg2 ini jadwalku lumayan padat jd waktu buat makeup sehari2 juga hanya sedikit, sooo akhirnya aku putusin buat sulam alis dan eyelash extensions which is very helpfull loh krn skrg untuk makeup aku cuma perlu waktu 3 menit aja☺️ Pake cc cream, concealer, powder, shading sdkt, pensil alis cm sdkt aja diarsir, blush on, and lipstick (no mascara, no eyelinerπŸ˜‰) Lip paint Glazed from @lagirlindonesia ini jd fave aku krn teksturnya lembut jd gampang buat diaplikasiin ada sensasi mint nya juga dan glossy jd walaupun warnanya soft tp ttp keliatan glam nyaπŸ‘„ aku pakai warna Elude klo di bibirku warnanya agak peach.. Thank u @lagirlindonesia .”

 

VISIT OUR SHOP: WWW.THEBEAUTYLOOKS.COM

TO KEEP UPDATE WITH US LIKE:

WWW.FB.COM/THEBEAUTYLOOKS

Stevaninepa With The Wet Brush

fvgsgrd.png

Masih gak percaya kalo The Wet Brush the best detangling brush ? Kak @stevaninepa_ aj suka banget sama The Wet Brush dear !

Stevaninepa send testimonial picture with our product :

β€œPaling seneng kalau nyisir rambut pakai @thewetbrushindonesia udah lembut, gak sakit juga pas nyisir.. Thank you @thewetbrushindonesia πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜Šβ€

 

VISIT OUR SHOP: WWW.THEBEAUTYLOOKS.COM

TO KEEP UPDATE WITH US LIKE:

WWW.FB.COM/THEBEAUTYLOOKS